Se prepară rapid și sunt potrivite în orice situație. Brioșele cu ciuperci pot fi gustarea perfectă sau un mic-dejun savuros.
Ingrediente (8 bucăți)
- ½ lingură ulei de cocos
- ½ ceapă
- 100 g ciuperci champignon
- 2 ouă
- 100 ml apă
- 80 g făină de ovăz
- 1 linguriță sare de Himalaya
- ½ linguriță piper măcinat
- 80 g cașcaval light
Mod de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180°C.
Curățăm ceapa și o tocăm mărunt, iar ciupercile le spălăm și le tăiem felii. Încingem uleiul de cocos într-o tigaie, călim ceapa, apoi adăugăm ciupercile feliate.
Batem ouăle, adăugăm apa și cernem făina, sarea și piperul împreună în ingredientele umede. Radem cașcavalul, punem deoparte puțin din el, iar restul îl adăugăm în aluat, împreună cu ceapa și ciupercile prăjite. Punem aluatul în forme de brioșe din silicon și le presărăm cu restul de cașcaval ras.
Coacem brioșele în cuptorul preîncălzit pentru 15 minute.