O mâncare simplă, dar gustoasă, care se prepară ușor și rapid.
Ingrediente
- 800 l zeamă de legume
- 120 g mălai
- sare de Himalaya
- piper alb măcinat
- ulei de cocos
- 1 ceapă
- 150 g ciuperci champignon
- pătrunjel verde
- 20 g parmezan
- 100 l cremă de gătit din ore
Mod de preparare
Aducem zeama de legume la fierbere și adăugăm treptat mălaiul, amestecând continuu. Adăugăm sare și piper după gust. Fierbem polenta la foc mic, timp de 15-20 de minute, până se îngroașă.
Curățăm ceapa și ciupercile, le feliem și le prăjim într-o tigaie unsă cu ulei de cocos. Punem sare, piper și presărăm cu pătrunjel verde proaspăt tăiat.
Adăugăm parmezanul și crema de gătit din orez la polenta îngroșată pentru a obține o textură mai cremoasă, după care o servim cu sosul de ceapă și ciuperci prăjite.