Până și iubitorii tocănițelor tradiționale vor fi impresionați de această rețetă de tocăniță cu ciuperci vegană, super sănătoasă și care nu îngrașă. Încearc-o și tu!
Ingrediente
- 500 g ciuperci champignon
- 2 cepe
- 1-2 căței de usturoi
- 1 morcov
- 150 ml suc de roșii
- 1 legătură de pătrunjel
- sare și piper
- 1 lingură boia de ardei dulce
- 2-3 linguri ulei de măsline
Mod de preparare
Tocăm ceapa, dăm morcovul pe răzătoarea mare și le călim, apoi adăugăm și usturoiul mărunțit.
După ce s-a călit ceapa, adăugăm ciupercile pe care le-am curățat și le-am tăiat pe lungime.
Adăugăm condimentele și sucul de roșii, iar apoi mai lăsăm tocănița aproximativ 10 minute la foc mic pentru a se întrepătrunde toate aromele.
Spre sfârșit adăugăm pătrunjelul, și servim tocănița cu garnitura preferată.